2016. október 13., csütörtök

Székelyföldi céljaim a DXN-nel :)


Már 2 éve tartozom a DXN nagy családjához. Sikerült megértenem, megismernem vagy úgy is mondhatnám, hogy letisztult bennem a munka lényege és mikéntje itt a DXN-nél. Ezért tudok neked segíteni ha elszeretnéd kezdeni saját vállalkozásod felépítését a DXN-nel.

Hosszútávú célom, hogy ebből a vállalkozásomból éljünk a családommal.

Nem véletlenül írom azt, hogy vállalkozás, mert a DXN egy vállalkozás és ha úgy tekintesz rá, mint bármilyen más vállalkozásra, akkor egészen biztos a siker.
Nagy célom az, hogy egy székelyföldi fiatalokból álló csapatot építsek, akik mind a DXN-es vállalkozásukból élnek.
Székelyföldön a munkalehetőségek eléggé korlátozottak, emiatt sokan a külföldi munkavállalásban látják a megoldást. De a székely embert mindig is hazahúzza a szíve(legalábbis a többségét), itthon szeret élni, itthon boldog és nyugodt. Naponta találkozok olyan emberrel, aki itthon keres magának megélhetést, itthon akarja megalapozni további életét. Erre nagyon jó lehet a DXN azoknak, akik hosszútávon terveznek, nem pillanatnyi megoldásokat keresnek. Még én sem ebből a vállalkozásomból élek, de már keresek vele plusz pénzt. Ez a munka nem csak a pénzkeresésről szól, bár akik ezzel foglalkozunk nagyon sokan emiatt kezdtük el. Időközben rájövünk, hogy ennél sokkal több.

A székelyföldi DXN csapat nem egy elérhetetlen álom, igen is megvalósítható, hiszen nagyon sokan választják manapság az MLM lehetőségét és a DXN vezető MLM cég a világon. Megbízható, stabil és tisztességes a munkatársaival szemben. Ezért is van több mint 5.000.000 tagja szerte a világon. Ennyi ember nem tévedhet!!

Én hiszem és 100%-ban biztos vagyok abban, hogy a csapat felépül és sokan az itt megkeresett jövedelmeikből fognak élni.
A csapatom építését elkezdtem, ha nem akarsz kimaradni egy nagyszerű dologból jelentkezz itt!!
Ha tetszett ez a bejegyzésem kérlek jutalmazz meg egy megosztással. Köszönöm.

Baráti szeretettel,
Török Imre , DXN hálózatépítő


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tisztelt Látogató! Köszöntelek oldalamon. Ezt a blogot egy ideje nem frissítem. Ezen a linken tudsz friss információkat szerezni ról...