DXN üzleti lehetősegeÉn, a DXN-ben megláttam a lehetőségét annak, hogy egyszerű emberként sikeres lehessek egy vállalkozásban. Ez a vállalkozás nem más, mint a Dxn egészséges kávéinak és más termékeinek a népszerűsítése és értékesítése. Nagy lehetőséget látok az egészséges kávéban, mint üzleti vállalkozás. 
Hogy miért? Mert kávé és egészséges.Másfél éve foglalkozom a DXN vállalkozásommal, amikor elkezdtem, nem is gondoltam, hogy ennyire népszerű termékké válik az egészséges kávé. Kicsit lassan jöttek az első fogyasztóim, de ahogy egy pár ember elkezdte fogyasztani nagyon hamar jöttek az újabb vásárlóim. Nagyon népszerű termékké vált az egészséges Ganodermás kávé Lövétén.

Én, egy egyszerű ember vagyok, nem vagyok profi, nem ismerek különböző eladási technikákat, de a DXN-ben sikeres tudok lenni, mert nagyon jó a termékem. Ezeket a termékeket anélkül is megvettem és megvenném, ha nem fűződne hozzá anyagi érdekem, ez egészen biztos. Ezeket a termékeket nagyon könnyen tudom értékesíteni mert nagyon jók, prémium minőségűek. Az én családom is használja ezeket a termékeket. Ezekből a dolgokból fakad a DXN egyszerűsége, ezért tudok én is egyszerű emberként sikeres lenni a DXN-es munkámban.

Nagyon sok ember azért fél MLM-es munkába kezdeni mert fél a kockázattól, hogy nem lesz sikeres és pénzt fog veszíteni. Megmondom őszintén, hogy ezeknek az embereknek teljesen igazuk van. Sok olyan példa van, amikor az emberek pénzt veszítettek. A DXN-él ez nem áll fent, itt nincs semmi befektetés, semmi kötelezettség. Nem vállaltam anyagi kockázatot azzal, hogy elkezdtem dolgozni a DXN-ben. Nagy biztonságot jelentett számomra, hogy nem kell befektetnem.

Fogyasztói hálózatot építek a DXN-ben.  Ez nagyon egyszerű a DXN-nél, mert a felnőtt lakosság 83%-a rendszeresen kávézik. Kicsit gondold csak végig, hogy mekkora lehetőség van a kezedben, mivel a Te közvetlen környezetedben is rengetegen kávéznak. Gondolj csak bele, milyen volna, ha a Te ismerőseid tőled kapnák a kávét? Ráadásul egészséges kávét fogyasztanának, olyat, ami nem égeti a gyomrukat, kíméli a szívet és rendbe teszi a vérnyomást. Boldog lennél ha azzal foglalkoznál, ami örömet okoz és amivel segíteni tudsz ismerőseidnek és barátaidnak?

Nekem mindennél fontosabb az, hogy szabad és független életet éljek. Úgy teremtsem meg a szükséges anyagiakat, hogy közben azzal foglalkozzam, amit szeretek és amiben örömöm lelem. Sajnos a  legtöbb ember nem azzal foglalkozik amit szeret, de nem mer változtatni a képzelt "biztonság" miatt.

Te képes vagy változtatni, kiállni saját céljaid mellett, hogy végre boldog legyél a bőrödben?
Szívből remélem, hogy IGEN.

Baráti szeretettel
Török Imre, DXN hálózatépítő
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése