2016. október 26., szerda

Teremtsünk hosszan tartó jólétet !!

Amikor, erről a témáról beszélgetünk lehetetlennek és elérhetetlennek tűnhet számunkra. Jelenlegi helyzetünkben nem tudjuk elképzelni magunkról, hogy megtudnánk teremteni a jólétet. Pedig lehet, hogy most is abban élünk csak nem tudjuk. Ha más oldalakról is megvilágítjuk, lehet, hogy nem is olyan rossz az életünk, mint amilyenek érezzük. Érdemes kitisztázni, hogy számunkra mi a jólét !

Számomra a jólét nem a sok pénzről szól. Szerintem az az ember él jólétben, aki úgy keresi meg azt az összeget, amire neki igénye van, hogy közben azt csinálja, amit szeret, úgy osztja be az idejét, ahogy neki a legjobb és nem korlátozza senki abban, amit csinál. Számomra ez a jólét és teljes függetlenség. Szerintem erre kell törekednie minden embernek, aki boldog és kiegyensúlyozott életre vágyik.

Tudom, hogy ez nem könnyű, még elképzelni sem, nemhogy megvalósítani.

Akármennyire is elérhetetlennek tűnik van megoldás erre is, több megoldás létezik. A kérdés, hogy hajlandóak vagyunk-e dolgozni érte vagy maradunk a langyos vízben?
Egyik jó megoldási alternatíva lehet az MLM rendszerekben működő cégekkel az együttműködés. Vagyis ha elkezdünk dolgozni egy számunkra megfelelő és felvállalható MLM céggel. A rendszer felépítéséből adódóan elérhetünk olyan életminőséget, amiben úgy kereshetünk pénzt, hogy közben nem töltjük el az egész napunkat, jut idő egyéb, általunk kedvelt tevékenységekre. Az MLM cégeket nagyon sokan a gyors pénzkeresés vagy meggazdagodás lehetőségeként mutatják be, pedig nem erről van szó. Számomra a Multi Level Marketing sokkal inkább az az üzleti modell, ami elegendő pénzt tud biztosítani elegendő szabadidővel és szabadsággal. A legtöbb ember ma is elegendő pénzt keres, de ez a tevékenység leköti az egész napját, sőt az egész életét. Így azért él, hogy dolgozhasson és nem azért dolgozik, hogy éljen.
Számomra a DXN MLM jelenti a megoldást a jólét megteremtéséhez. Vizsgáld meg Te is, hogy neked mi és kezdj el dolgozni. Hidd el, hogy van élet a halál előtt is. Bízom benne, hogy sikerül megtalálnod.

Baráti szeretettel,
Török Imre, DXN hálózatépítő

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tisztelt Látogató! Köszöntelek oldalamon. Ezt a blogot egy ideje nem frissítem. Ezen a linken tudsz friss információkat szerezni ról...