2016. szeptember 28., szerda

Miért van nagy esély egy sikeres DXN üzlet felépítésére Székelyföldön?




Mai bejegyzésemnek azért választottam ezt a témát, mert több emberrel való beszélgetésem után azt érzem, hogy a többség úgy gondolja, hogy itt székelyföldön nagyon korlátozottak a lehetőségek egy eredményes DXN üzlet felépítésével kapcsolatosan. Ezzel a véleménnyel bizonyos szintig egyet is értek. Az emberek többsége szkeptikus az új dolgokkal, amit megértek, mert nagyon sok a becsapás, a hazugság. Emiatt nagyon sokan óvatosak és bizalmatlanok. Így az igazán értékes termékek, üzleti lehetőségek nehezebben tudnak széles körben elterjedni, több időt vesz igénybe, amíg az emberek megbíznak benne.  Ezen nehézségek ellenére mégis azt tűztem ki célul, hogy minél több embernek bemutatom a DXN lehetőségeit, mert hiszem és vallom, hogy értékes lehet itt székelyföldön is. Ebben a bejegyzésben kifejtem, hogy szerintem miért érdemes a nehézségek ellenére is építeni DXN-s vállalkozásunkat és bízom abban, hogy olvasni fogja ezt olyan ember is, aki itt nem lépik ki az oldalról azért mert ez egy MLM lehetőség, hanem van annyira nyitott, hogy elolvassa, mérlegelje a tényeket és eldöntse, hogy a számára érdekes lehet-e a DXN.

Világszerte és  székelyföldön is egyre többen ismerik fel az egészségmegőrzés, a betegség megelőzés fontosságát. Ezért sokan keresik a minőségi táplálékokat, étrend kiegészítőket és vitaminokat. Egyre többen tudják, hogy a gyógyszer nem tartós megoldás, ezért keresik az alternatív megoldásokat. Ez a réteg napról napra bővül.

De hogy van ez kapcsolatban a DXN-nel?

A DXN egy olyan alternatívát kínál az érdeklődőknek, amivel nemcsak a régi szokásainkat őrizhetjük meg, hanem az egészségünket is tudjuk támogatni. Hogyan? Hát az egészséges kávéinkkal (akik nem kávéznak nekik az étrend kiegészítőinkkel tudunk szolgálni). Nem csak egy nagyon ízletes kávét kínálunk, hanem egy nagyon értékes tápanyag és vitaminforrást is egyben. A DXN kávéi Ganoderma kivonatot tartalmaznak, amelyek nem csak kényeztetik a fogyasztóját, hanem védik és erősítik is szervezetét. Világszerte 5 millió elégedett fogyasztója van ezeknek a kávéknak, személyes illetve közeli ismerőseim tapasztalatai is alátámasztják a DXN kávéinak pozitív hatását.
Kedves olvasóm, ha azon gondolkodsz, hogy vajon van-e igény ezekre a termékekre, biztosíthatlak, hogy igen.  Napról napra növekszik az igény a minőségi termékekre, az emberek ma már nem csak az ár alapján választanak terméket.
Egy rövid videóban megismerheted a DXN egészség támogató Ganoderma gombáját.

Egy másik oldalról is megvilágítom a DXN lehetőségét székelyföldi vonatkozásban.

Egyre több ember számára válik világossá, hogy a munkahely többé nem a biztos megélhetés alapja. Ma már nem létezik biztos munkahely, egyik napról a másikra megszűnhet munkahelyünk és az utcán maradhatunk. A fiatalok számára sem egyszerű, mivel nagyon kevés az a munka, ahol kezdőként, tapasztalat nélkül alkalmaznak, legfeljebb az építőipar. Ott dolgozhatunk reggeltől estig és szinte biztos, hogy rá megy az egészségünk és az értékes szabad időnk. Én benne voltam ebben a hajóban vannak tapasztalataim e téren.
Ott van még a külföldi munkavállalás lehetősége is, melyet nagyon sok fiatal választ jobb híján. Pillanatnyi megoldásnak megfelelő lehet, de aki nem akar kitelepedni az előbb utóbb a nulláról kell kezdje itthon és a „nyugati” környezetből újra be kell illeszkednie itthon, ami sok esetben nem könnyű.

Felmerül a kérdés, hogy ezen a téren, hogy tud tartós és biztonságos megoldást nyújtani a DXN?

A DXN üzleti rendszere az egyszerű, „hétköznapi” emberek számára van kifejlesztve, olyan módon, hogy a lehető legtöbb ember megtanulhassa és eredményesen dolgozhasson benne. Ezért nem is véletlen az, hogy a DXN történetében olyan emberek is sikeresek lettek és kimagasló eredményeket értek el, akik addig nyomorúságos körülmények között éltek. Az is az egyszerű rendszernek köszönhető, hogy a DXN a világ legszegényebb országaiban terjeszkedett elsősorban, mint India, Pakisztán, Peru, Indonézia és még sorolhatnám.
Székelyföld fiatalsága számára véleményem szerint ez egy nagyon jó lehetőség, mivel itt még nincsenek kiépülve nagy hálózatok, egyre több az egészségtudatos ember, akiknek megmutathatjuk nagyszerű termékeinket és olyan emberek is szép számmal vannak, akik keresik az otthonról irányítható vállalkozásokat.
Én küldetésemnek tekintem, hogy minél több székelyföldi fiatalnak megmutassam a DXN üzleti lehetőségét, mert hiszem, hogy értékes lehet és megoldást tud biztosítani munkahelyi és anyagi problémáinkra. Hogy miben áll a DXN-es „munka” itt most nem részletezem, de itt megtalálod.

Remélem, hogy ezzel a bejegyzéssel közelebb hoztalak a DXN világához és el tudod képzelni magadat, mint a DXN hálózatépítője. 

Kedves olvasóm, nekem célom egy fiatal székelyföldi csapat felépítése, olyan emberekkel, akik nem lépnek tovább, mert ez egy MLM lehetőség.
Bízom benne, hogy találok ilyen fiatalokat, akikkel együtt dolgozva egy nagy csapatot építünk itthon székelyföldön. Várlak téged is csapatunkba.

Baráti szeretettel,
Török Imre, DXN hálózatépítő

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tisztelt Látogató! Köszöntelek oldalamon. Ezt a blogot egy ideje nem frissítem. Ezen a linken tudsz friss információkat szerezni ról...