2016. szeptember 9., péntek

Hogyan lesz ebből elég jövedelmem?

Sok ember, amikor bemutatom nekik a DXN üzleti lehetőségét és röviden felvázolom a jutalék rendszert megijed attól, hogy hát ezzel "alig lehet pénzt keresni". Természetesen az elején, amikor csatlakozol valamilyen network marketing céghez keveset lehet keresni. Ez mindenhol így van és a csalódás elkerülése végett azt tanácsolom neked, hogy ne dőlj be azoknak a "szép" ajánlatoknak, hogy "nálunk már az első hónapban többet kereshetsz mint most a munkahelyeden". Ez hazugság és becsapás. 

Ahhoz, hogy annyi pénzt keressél egy MLM rendszerben, mint mondjuk most a munkahelyeden, bizony időre és munkára van szükség és talán a legfontosabb, hitre, hogy a kitartásod megmaradhasson. Az MLM munka nem a könnyű pénzkeresésről szól, de nem is a legnehezebb munkák közé tartozik. Nem lehetetlen megtanulni. És ha időt fektetsz a fejlődésedre bizony bőségesen megfog térülni a munkádban.

Azok az emberek, akikkel beszélgettem javarészt alkalmazottak és számukra nehéz volt elképzelni, hogy feltudnak építeni egy akkora létszámú csapatot, aminek a forgalma annyi jövedelmet biztosít számunkra, hogy megéri dolgozni. Itt ne feledjük el azt, hogy a legnagyobb MLM sztárok is ugyan onnan kezdték, mint TE vagy ÉN kezdtem. A nulláról. Abban különböznek a legtöbb embertől, hogy ők hittek magukban, a cégükben és fejlesztették magukat, hogy jobbak legyenek. A titok ez.

Kedves olvasóm, ha téged is ez az érzés választ el attól, hogy elkezdj dolgozni MLM-es munkádban, akkor azt  tanácsolom neked, hogy ne félj időt és energiát fektetni a munkádba mert többszörösen meg fog térülni.

Mai bejegyzésemet egy idézettel zárom. Fogadd szeretettel.

"Életem nagy tanulsága ez: soha ne add fel! Ha bajnok akarsz lenni, foggal-körömmel próbáld megszerezni azt, amit akarsz. Ez kitartást követel. Ha a jó úton jársz, maradj is meg rajta, míg csak végig nem jártad."Louis Zamperini
















Baráti szeretettel,
Török Imre, DXN hálózatépítő

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tisztelt Látogató! Köszöntelek oldalamon. Ezt a blogot egy ideje nem frissítem. Ezen a linken tudsz friss információkat szerezni ról...