2015. december 3., csütörtök

Fiatalok és az MLM - Igazi kitörési pont ha ráismersz!

 Hagyományos vagy MLM karrier? Melyiket válasszam?

Egy jó ideje vallom azt, hogy a fiataloknak sokkal nagyobb esélyeik vannak a kibontakozásra az MLM-ben mint a hagyományos munkákkal. Kicsit járjuk körbe ezt a témát.

A fiatalok legtöbbje elvégzi a közép iskolát, szinte kivétel nélkül mindenki. Akiknek vannak komoly céljaik és tanulmányi eredményeik is jók bejutnak egy egyetemre vagy főiskolára. Ez a tanulmányi időszak felvesz 3 vagy akár több évet is, amíg lediplomáznak több tízezer társukkal együtt. Kikerülnek a munkaerőpiacra és gyakran nagy "küzdelmek " árán megkapnak egy munkahelyet a szakmájukban,a lehető legkisebb fizetéssel. És ez a jobbik eset mivel egyre kevesebb azon fiatalok száma, akik szakmájukban eltudnak helyezkedni. Gyakran évek kemény munkája szükséges ahhoz, hogy felküzdje magát valaki olyan szintre, ahol már "biztonságban" érezheti munkahelyét és a fizetés is megfelelő. Természetesen mindez azzal a feltételezéssel, hogy a cég is túl éli ezt az időszakot. Több példa is bizonyítja már erős cégek eltünését.
Ez egy "ideális" példa lehet a fiatalok elhelyezkedésére. Sajnos, sokan diplomás munkanélküliként külföldre kényszerülnek jobb híjján és ott olyan munkát is bevállalnak, amit itthon nem végeznének. Sajnos ez a valóság.

Most nézzük, hogy miért ganodolom azt, hogy sokkal nagyobb esélyeid vannak, ha MLM-es karrierbe kezdesz

Ahhoz, hogy elkezdhesd MLM-es karriered felépítését, nem kell senkivel versengened a helyért, mindenki számára elkezdhető. Annyi a teendőd, hogy eldöntsd melyik céghez akarsz csatlakozni. Ha megvan a cég és tudsz azonosulni az elveivel (EZ NAGYON FONTOS), akkor semmi más nincs hátra mint elkezdeni a munkát.

Azon gondolkodsz, hogy hogyan kezd el, ha azt sem tudod még, hogy mit kell csinálni? Ne aggódj emiatt, mert a szponzorod mindenben segít neked, egyengeti az utad tanácsaival. Az MLM, egymás segítése a siker eléréséhez.
Nagy igérete az MLM-nek, hogy az elvégzett munkáért többször is fizet. Ha beleteszed a munkát tisztességesen MLM vállalkozásodba, akkor is pénzt keresel, amikor éppen a családoddal vagy barátaiddal töltöd az idődet. És eljutottunk az egyik legfontosabb dologhoz, amiből az embereknek szinte kivétel nélkül a legkevesebb van. Ez, az értékes szabad idő. Szokták mondani, hogy az MLM-sek nem csak pénzt keresnek hanem szabad időt is. Az MLM a szabaddá válás üzlete, ha megcsinálod, az álmaidnak élhetsz.

Természetesen ha tudsz az MLM-nél jobb lehetőséget, akkor foglalkozz azzal. Nem mondom, hogy az MLM az egyetlen alternatíva, amibe boldog lehetsz és kiteljesedhetsz. Én azt mondom, hogy az MLM életed legnagyobb lehetősége lehet, ha Te is úgy akarod.
Fontold meg és mérlegelj, melyik lehet számodra a legmegfelelőbb. Ha segíthetek keress bátran, az MLM az együttműködés és egymás segítésén alapuló üzlet.


10811867_719564474794385_1688161640_n
Török Imre,
Független DXN hálózatépítő
E-mail: imre.torok@yahoo.com
Tel.:+40 741543370

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tisztelt Látogató! Köszöntelek oldalamon. Ezt a blogot egy ideje nem frissítem. Ezen a linken tudsz friss információkat szerezni ról...