2015. december 6., vasárnap

Fiatal vagy és egy jövedelmező üzleti lehetőséget keresel?

Olyan üzleti lehetőség után kutatsz, ami nem igényel nagy anyagi befektetést és nem jár nagy kockázattal, viszont pénzt is kereshetsz vele? 
A DXN pontosan egy ilyen MLM lehetőség.

A DXN évek óta az egyszerű emberek felemelkedésének és sikerességének szolgálatában áll. Az üzleti politikájának köszönhetően bárhonnan elkezdheted saját MLM vállalkozásod felépítését és ehhez nincs szükség milliós befektetésekre. Egyszerű módon elkezdheted és építheted saját üzletedet. A DXN a kisemberek Óriási lehetősége.

Sokkal jövedelmezőbb elkezdeni DXN-es vállalkozásod, mint egy hagyományos vállalkozást, ahol magasak az indulási költségek. DXN vállalkozásodat 68 lejes (5000 ft) regisztrációval eltudod kezdeni. Nincs anyagi kockázat, emiatt nincs folytonos nyomás rajtad, hogy sikeres lesz a vállalkozás vagy sem. A DXN-nel nem veszíthetsz semmit!!

Nagy előnye a DXN-nek, a többi MLM céggel szemben, az online hálózatépítés lehetősége. Egy teljes online eszköztár áll a rendelkezésedre a sikeresebb munka érdekében.

Nézzük mivel segíti munkánkat a DXN:
  • ingyenesen igényelhető weboldalak, akár 20 különböző nyelven
  • saját webáruház
  • hírlevél-küldő rendszer
  • üzleti- és termékbemutató videók
  • saját blog
  • munkatársi webkonferenciák, nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink képzésére, fejlődésére
A DXN-nel egyszerű a személyes hálózatépítés is a termékeinknek köszönhetően. Nem kell senkit meghívnod titkos rendezvényekre, kínos termékbemutatókra, egy kávéra viszont bárkit(aki kávézik) megtudsz hívni. 

Termékeink mindennapi valós igényeket elégítenek ki, az emberek szeretik az egyszerű és egészséges termékeket használni. Mindamellett, hogy nagyon ízletesek, az egészséget szolgálják. 
A termékkínálatunkat itt nézheted meg.

Biztonságos a DXN partnereként elkezdeni saját vállalkozásodat, mivel a DXN több mint 20 éve működik és egy tisztességes, stabil hátteret biztosít munkatársai számára. Nem kell attól tartanod, hogy jövő hónapban eltűnik. A havi jutalékot óramű pontossággal kifizeti, világszerte több mint 5 millió elégedett tagja van.





Ha hallottál már olyan MLM cégről, ahol 2 hét alatt milliomos tudsz lenni, akkor el kell keserítselek. A DXN nem az az üzlet. Ha MLM üzlet elkezdését tervezed, mindenképp hosszútávon gondolkodj 2-3-4 évben, mert legalább ennyi idő alatt tudod olyan szintre felépíteni, hogy megélhess belőle és passzív jövedelmed legyen. Népszerű mondás a DXN-él, hogy "Nem gyorsan akarunk meggazdagodni, hanem nagyon".
Mindenképp hosszútávon gondolkodj. De, ha jól belegondolunk 2-3-4-5 év nem is olyan sok, ha mérlegelünk, hogy utána sokkal könnyebb és szabadabb életünk lehet.

A DXN az egymást segítők nagy családja, sokunknak érdeke, hogy az új munkatársainkat minél hamarabb sikerhez segítsük. Itt nincs magára hagyva senki, mindenben a segítségedre vagyunk, ha igényled a segítséget.

Kedves olvasó a fent leírtak tapasztalatok, én magam tapasztaltam meg. Valós dolgok, tények, amelyek alapján te is eldöntheted, hogy akarsz-e ilyen előnyök mellett belevágni saját DXN vállalkozásodba, akarsz-e egy kiváló csapatba tartozni és elindulni a fejlődés útján, melynek célja egy szabad és független élet sok új baráttal és hálás emberrel.
Ha eldöntötted, hogy elindulsz velem a sikered útján itt tudsz regisztrálni!
Bármi kérdésed lenne, keress bátran, mindenben a rendelkezésedre állok.













Török Imre
DXN független hálózatépítő
e-mail: imre.torok@yahoo.com
tel.: +40 741543370





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tisztelt Látogató! Köszöntelek oldalamon. Ezt a blogot egy ideje nem frissítem. Ezen a linken tudsz friss információkat szerezni ról...