2015. december 15., kedd

MLM munka, de Mit is kell csinálni?

Sokan elhatározzák, hogy MLM-s munkába kezdenek, de nagyon sok esetben és nagyon hamar felmerül a kérdés, hogy: Mit is kell csinálni egész pontosan? Olyan emberekkel is előfordul, akik már hallottak az MLM-ről.


Az MLM lényege, hogy nagy vásárlói hálózatod legyen, mivel ez biztosítja számodra a jutalékot minden hónapban. A hálózatodban megvásárolt termékek árából keletkezik a te jutalékod.

Mint minden munkának, az MLM-nek is megvannak a sajátos eszközei. Az, hogy milyen eszközt használsz az attól függ, hogy offline vagy online akarod a hálózatodat felépíteni.

A legfontosabb dolog pedig az, hogy kelts magadról és a termékedről jó benyomást.
A hálózatépítés egyik kulcseleme az, hogy kedveljenek az emberek téged is és a termékeid is. Ha nem vagy szimpatikus ember, akkor lehet bármilyen jó terméked, megbízható céged, máshoz fognak csatlakozni.

Viszont, lehetsz nagyon meggyőző személyiség, nagyon kedvelnek az emberek és nem tudnak ellenállni az ajánlatodnak, ha nem szimpatikus a terméked, nincs rá valós igény, akkor lehetséges, hogy rövid ideig lesz a munkatársad aktív hálózatépítő.

Az igazán sikeres hálózatépítők mindegyike napi szinten fogyasztja cége termékeit, de nem azért mert így lesznek jogosultak a jutalékra. A szponzorom mondása szerint: "Nem azért mondom, hogy ez a kávé jó mert ebben az üzletben vagyok. Hanem azért vagyok ebben az üzletben mert a kávé nagyon jó."
Nagyon fontos a sikered szempontjából, hogy legyél hiteles képviselője a cégednek és a termékeidnek.

És akkor kezdődjék a hálózatépítés .....

Online hálózatépítés

Ha online akarunk dolgozni, akkor minden lehetséges online eszközt ki kell használnunk. Mai világunkban sokan kihasználják az internet lehetőségeit. Ezért egyre nehezebb kitűnni a tömegből. De egy kis leleményességgel nem lehetetlen. Nem szabad sajnálni az időt a személyes képzésre, tanulásra és akkor a siker nem marad el. Lehet használni a közösségi médiát, lehet hirdetni, blogot írni. Az online hálózatépítés idő és türelem igényesebb, mivel ki kell érdemelni a bizalmat. Az online bizalom építés időigényes folyamat.


Hálózatépítés személyesen



A személyes hálózatépítés gyorsabb lehet, mint az online. A bizalom sokkal hamarabb kialakul ha szemtől szemben tájékoztatjuk partnerünket. Használhatjuk a klasszikus hálózatépítő módszereket, mint például a termékbemutató, kisebb csoportos tájékoztató.




A DXN-nél a legegyszerűbb a személyes hálózatépítés, mivel nem kell senkit elcsalni egy termék bemutatóra vagy rendezvényre. Egy kávéra kell meginvitálni ismerősünket és egy finom egészséges kávénak aligha tudna ellenállni bárki is, aki szokott kávézni. 

Az online hálózatépítés is a legjobb, mert a DXN a legjobb online eszközöket biztosítja számunkra a hatékony és eredményes munka érdekében.

Ha csatlakoznál hozzám és a DXN-hez, hogy elkezd a hálózatépítői munkát, itt tudsz csatlakozni:
Csatlakozás Magyarországról
Csatlakozás Romániából

 
Várlak csapatomba, ahol sok kaland és élmény vár rád is.








Török Imre
DXN független hálózatépítő
e-mail: imre.torok@yahoo.com
tel.: 0040741543370

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tisztelt Látogató! Köszöntelek oldalamon. Ezt a blogot egy ideje nem frissítem. Ezen a linken tudsz friss információkat szerezni ról...