2018. január 3., szerda

Miről szól a DXN üzlet?

Hosszútávú vállalkozói jövedelem felépítése nagyon egyszerű módon, a DXN-nel


A DXN egy malajziai Network Markting vállalkozás, amely megalapítása óta gyógygombák (Ganoderma, Oroszlánsörény és Kínai hernyógomba) és a Spirulina alga termesztésével, feldolgozásával és értékesítésével foglalkozik.

 

Mit jelent az, hogy Network Marketing? Egy kereskedelmi, értékesítési forma. Abban különbözik az elterjedt kereskedelmi formáktól, mint a kiskereskedelem vagy a nagykereskedelem, hogy itt nincsenek közvetítő cégek, nem költenek reklámokra. 

Ez az értékesítési forma a bizalomra és a tájékoztatásra épül. A lényege az, hogy ha elégedett vagy a DXN egy termékével és a hasznodra vált, akkor biztos elmondod a családtagoknak, barátoknak, ismerősöknek. Aki, valamilyen problémájára keres a környezetedben megoldást és te őszinte szándékkal ajánlasz terméket, akkor meglesz a bizalom és vásárolni fog. Ezt a vásárlást a cég neked meghálálja és a vásárlás értékének függvényében téged jutalmazni fog. Ezt a munkát hívják hálózatépítésnek, azaz olyan csoportot hozol létre, akik rendszeresen vásárolnak, mert valamilyen problémájukra megoldást tudsz nyújtani a termékekkel. Ezzel a munkával hosszútávú és vállalkozói szintű jövedelmet tudsz felépíteni ha őszinte, valós tájékoztatást nyújtasz és nem csak a profit szerzési szándékkal ajánlod a DXN termékeit. Az elégedett vásárlók tovább fogják ajánlani a termékeket, mert nekik a hasznukra vált és mindenki megossza a pozitív tapasztalatait.

Ha tisztességes és segítő szándékkal keresel egy egyszerűen indítható és működtethető vállalkozást, akkor a DXN üzleti lehetősége neked szól.
Segítek, ha akarod, keressél bizalommal.

Alázatos tisztelettel, 
Török Imre DXN hálózatépítő

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tisztelt Látogató! Köszöntelek oldalamon. Ezt a blogot egy ideje nem frissítem. Ezen a linken tudsz friss információkat szerezni ról...