2018. január 16., kedd

Lassú víz partot mos, avagy eredményeim a DXN üzletben

Három év távlatából jó visszatekinteni az eredményekre.

Három éve, hogy elkezdtem a DXN Ganodermás MLM céggel dolgozni és egy saját, passzívjövedelmet termelő vállalkozást felépíteni. Ennek a három évnek a legnagyobb hozadéka a rengeteg új ismeret, amely az emberi egészség terén tudatosult bennem. Mindig is érdekelt az egészségmegőrzés természetes módja.
A hálózati marketing lényege az elégedett vásárlók sokasága, vagyis minél több olyan ember, akik rendszeresen vásárolják az adott termékeket, mert a hasznukra vált. 
A DXN termékeivel az elégedett vásárlók száma könnyen növekedik, mivel az emberi szervezet számára jótékony hatásúak és az egészség helyreállításában és megőrzésében igen kiválóak.

Néhány példát emelnék ki, hogy milyen eredményeket értünk el a DXN termékeivel:
 - az első példám egy kedves hölggyel van, aki a magas vérnyomása és folytonos fejfájásai miatt próbálta ki a Ganodermás kávénkat. Ő, 2 éve  fogyasztja a kávénkat és elmondása szerint az első hét után elmúlt a rendszeres fejfájása és az ingadozó vérnyomása is stabilizálódott. A közérzete lényegesen jobb és egész nap energikus.
- a második példám egy ingadozó vércukor szintű jó barátom, aki a Spirulina algát kezdte fogyasztani, hogy kicsit támogassa immunrendszerét és csodálkozva vette észre, hogy a vércukor szintje stabilizálódott.
- harmadik és legnagyobb sikerélményem a nagymamámmal van, akinek 2016 tavaszán daganatos megbetegedést diagnosztizáltak. A kemoterápiás kezelésekkel egy időben elkezdtük a gyógygombák használatát is, hogy támogassuk nagymamám szervezetét és hogy a kezelések hatékonyabbak legyenek. A gyógygombák nagyon támogatják az orvosi kezelések hatékonyságát, ez a nagymamám esetében is igazolódott, hiszen az utolsó vizsgálatok azt mutatták, hogy a daganatok eltűntek. Az orvosi kezelés hatékonyabban tudta kifejteni hatását és jók az eredmények.

Ezek az eredmények a legszámottevőbbek, nagy örömömre szolgál, hogy segíteni tudok olyan embereknek, akik nyitottak az egészségmegőrzés természetes módjára.
Mint, fentebb írtam, a hálózati marketing lényege az elégedett vásárlók sokasága. Nem bombaként robbantam be ebbe az iparágba és nem értem el nagyon gyorsan kiemelkedő eredményeket. De hiszem, hogy a kitartó munkámnak meglesz az eredménye és sikerül felépítenem egy passzív jövedelmet termelő vállalkozást.

Ha neked is van ilyen célod, légy a társam és dolgozzunk együtt. Az oldalon megtalálod elérhetőségeimet.
Alázatos tisztelettel,
Török Imre

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tisztelt Látogató! Köszöntelek oldalamon. Ezt a blogot egy ideje nem frissítem. Ezen a linken tudsz friss információkat szerezni ról...