2018. január 26., péntek

Fiatal vagy? Most van itt az ideje, hogy megalapozd a jövődet !

A legtöbb ember akkor kezd gondolkodni, hogy hogyan kellett volna alakítani az életet, amikor megöregedett. Te ne kövesd el ezt a hibát. Ha vannak álmaid ne mondj le róluk, mert valaki a környezetedben azt mondta, hogy hülyeség, ébredj már fel, vagy keress rendes munkát magadnak és dolgozz.

Sajnos a körülöttünk lévő emberek nagy száma be van programozva, hogy kijózanítson bennünket, amikor merünk nagyot álmodni és rögtön mondanak jó pár dolgot, hogy miért nem érhetjük el az álmainkat.

Azt tanácsolom, hogy ne figyelj rájuk. Természetesen alaposan vizsgáld meg, hogy a helyzetedhez, az adottságaidhoz igazítsd azt, amit elakarsz érni. De dolgozz azért, amit el akarsz érni.
Ha egy független, szabad életre vágysz, keresd, hogy mivel érhetnéd azt el. Ne sopánkodj azon, hogy mi hiányzik a kívánt élethez. Ha valaki tud segíteni, kérd a segítségét. Nem szégyen a segítségkérés, sőt.

Én, elhatároztam, hogy szabad ember akarok lenni. Megfogalmaztam az elérni kívánt céljaimat és azt, hogy mivel szeretném megteremteni magam számára a szabad életet. Ha téged is érdekel egy szabad élet elérése, szívesen elmondom, hogy miben látom a magamét. Segítek, ha kéred.
Legyen egy szép hétvégéd.

Baráti tisztelettel, 
Török Imre

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tisztelt Látogató! Köszöntelek oldalamon. Ezt a blogot egy ideje nem frissítem. Ezen a linken tudsz friss információkat szerezni ról...