2017. március 19., vasárnap

Miért MLM és miért a DXN ?




Az emberekben felmerülhet a kérdés, hogy ha egy termék ennyire jó, mint a DXN termékei, akkor miért kell MLM rendszerben értékesíteni? Miért nem lehet egyszerűen, üzletben megvásárolni és kész? Miért kell valakihez csatlakozni, miért kell valaki által vásárolni?
Ahhoz, hogy ezt teljes egészében megértsük vizsgáljuk meg a gyártó és a vásárló szempontjából !

Miért jó ez a cégnek?
Azok a termékek, amelyeket MLM rendszereken keresztül értékesítenek, általában prémium minőségű termékek, természetes, tiszta és kiváló alapanyagokból készülnek. Piacra dobásuk előtt rengeteg kutatás előzi meg ! Ezen szempontok miatt az áruk is inkább a prémium kategóriába tartozik. Erre az árra ha rájönne a reklámköltség, a drága bemutató termék, a reklámarcok bére, az importőr, a nagykereskedő, a kiskereskedő és az utolsó értékesítő árrése, akkor olyan drága lenne a termékünk, hogy senki nem tudná megvenni. Hiába a prémium minőség és a tudat, hogy a legjobb terméket választanám. Nem vásárolnák meg az emberek !

Ezért találták ki a termék és a fogyasztó közti út lerövidítésére és a felesleges költségek képződésére a hálózati értékesítést, vagyis az MLM értékesítési formát.

Mi ennek a lényege?
A cég nem megy a véletlenre, a viszonylag drágább és sokkal jobb termékeit nem rakja ki az üzletek polcaira, tudva azt, hogy az emberek szinte nulla információ birtokában a termékekkel kapcsolatosan, az olcsóbb termékeket keresik. Saját márkaboltot sem nyit termékeinek értékesítésére, mert ugyancsak ott van, mintha kiskereskedelemben forgalmazná, megjelenik a rezsi, a reklám és a többi költség is.
Ehelyett a cég előállítja a kiváló minőségű termékeit, kiépíti az infrastruktúrát, aminek segítségével a termék eljuthat a fogyasztókhoz és olyan embereket keres, akik a reklámozást és értékesítést elvégzik. Ezeknek az embereknek nem kell raktárkészletet felhalmozni, nem kell több milliót befektetni, egyetlen egy dolguk van, az emberek figyelmét felhívni a cég termékeire őszinte és korrekt módon ! A háttérmunkát elvégzi a cég. Ha a kapcsolat kialakult, a vásárló beregisztrált, a cég kiszámlázza a termékeket, kiszállítja, vállalja a garanciát, számontartja a vásárlásokat, és jegyzi, hogy a vásárló kinek a segítségével ismerte meg a céget, terméket és lett vásárló. Az előbb felsorolt reklám és az összes többi kiadásra fordítandó pénzt inkább szétosztja a cég
ezeknek a szorgalmas embereknek, munkájuk arányában. És mivel ezek az emberek nem csak vásárlókat hoznak, hanem olyan embereket is, akik pénzt szeretnének keresni ezzel a tevékenységgel, ezért a cég ezt azzal jutalmazza, hogy azok az emberek után is fizet, akik általuk lettek tovább ajánlói a termékeknek.



A fogyasztók szempontjából mi lehet az előnye az MLM-nek?

Az mindenképp nagy előny a fogyasztó szempontjából, hogy így olcsóbban tudja megvásárolnni a prőmium minőségű terméket. Természetesen itt figyelembe kell venni az ár-érték arányt és az tény, hogy itt bővebb tájékoztatást kap a vásárló az adott termékről, mintha egy megfelelőnek gondolt terméket vásárolna meg a boltban!
Valódi haszon azonban azoknál az embereknél képződik, akik megértik a rendszer lényegét és működését. Elkezdenek fogyasztókat és hasonló gondolkodású embereket gyűjteni maguk köré és az így kialakult fogyasztói hálózat forgalma után jutalékra lesznek jogosultak. Ez a jutalék a befektetett munkától függően, akár pár év alatt milliós nagyságú is lehet. Ezt már több példa is igazolja.

Miért gondolom úgy, hogy az MLM korunk legigazságosabb és legnagyszerűbb pénzkereseti lehetősége a hétköznapi emberek számára? Amit bárki elkezdhet és megtud csinálni nemtől, kortól, végzettségtől és körülménytől függetlenül.

1. Elhanyagolható pénzbefektetéssel elkezdhető. Nincs anyagi kockázat, nincs veszíteni való. Ezzel csak nyerni lehet.

2. A legjobb lehetőség másodállásként. Munka mellett elkezdhető, nem kell feladni a jelenlegi munkahelyet. Nincs meg a kockázata annak, hogy ha nem jön be az üzlet, akkor mihez kezd a továbbiakban.

3. Nincs főnök, felettes, nincs munkarend és munkaidő, nincs fix fizetés és nincs maximum fizetés!! Bármikor többet kereshetsz, mint az az ember (a szponzorod), aki által bekerültél a rendszerbe. És ennek még örülni is fog a szponzorod. Saját főnököd lehetsz, aminek annyi hátránya van, hogy ilyenkor az ember hajlamos az elkényelmesedésre.

4. Az MLM rendszerben a nap 24 órájában kereshetsz pénzt, hiszen munkatársaid lehetnek a világ minden pontjáról és bármelyik időzónából.

5. Sokkal többet kaphatsz mit a pénz. Értékes emberi kapcsolatokat, új barátságokat, személyiség fejlődést, üzleti és pénzügyi képzettséget.

6. Az MLM rendszer tudja biztosítani azt, hogy akár 5 év után nyugdíjba menj. Passzív jövedelmet tud biztosítani, ami rengeteg szabadságot tesz lehetővé. Gyakorlatilag azt teheted, amit a kedved tart, mert ha nem is dolgozol aktívan a hálózatod után úgy is megkapod a jutalékod.


Nos, képzeld el, milyen lenne ha így élhetnél, ha nem kellene napi szinten munkába járnod, ha nem kellene a pénz miatt aggódnod. Sokkal nyugodtabb élet lenne?
Van egy jó hírem, elérheted ezt az életet a DXN és a mi segítségünkkel.

Ha eldöntötted, hogy megragadod ezt a lehetőséget, miért válaszd a DXN-t?

Miért a DXN?

Az ember úgy gondolhatja, hogy a mai világban semmi újat nem lehet már kitalálni, mégis nap mint nap jelenik meg új MLM cég. És ezzel nincs is gond, ez is azt mutatja, hogy egyre többen látják, hogy a legjobb és legkorszerűbb értékesítési forma.
De ha stabil alapokra akarunk építkezni, akkor nagyon fontos, hogy milyen céget választunk.
Néhány érv, hogy miért válaszd a DXN-t:

1. A DXN 24 éve van apiacon és ez idő alatt folyamatos növekedést mutatott, be van jegyezve a tőzsdén, ellenőrizhető gazdasági mutatói vannak!  Ázsia vezető MLM cége, jelenleg világviszonylatban a 24. helyen áll.
Egy Világ- Egy Piac (One World- One Market) elve révén a világ több, mint 100 országában van jelen és mára több, mint 6.000.000 tagja van és még ennél is több termékfogyasztója.  Anyagi háttere stabil, amit az MLM rendszeren kívül még komoly építőipari beruházások, idegenforgalmi szálláshelyek, városrészek, utazási iroda és még más ipari vállalkozások biztosítanak! Minősítése alapján tudhatják, hogy nincsenek hitelei, és nem tartozik senkinek, a jutalékokat pedig mindig megbízhatóan kifizeti!


2.  A DXN Marketing terve lassabb, de stabil üzleti modell. A termékek kiváló minőségére és vonzerejére támaszkodó fogyasztói hálózatként terjed és növekszik. A jövedelem is így stabil és rendszeres, mivel nem hatalmas összegű termékcsomagok megvásárlásával és kötelező vásárlásokból gyűl össze a jutalék, hanem a fogyasztók rendszeres vásárlásaiból. Az emberek saját döntéseik alapján, saját igényeiket, szükségleteiket kielégítve vásárolnak és nem azért mert éppen minősülni akarnak az adott hónapban.
A DXN-nel talán éppen emiatt is a legkönnyebb az üzleti szint lépés, mert folyamatos a vásárlás, nincsen szint visszaesés, nullázódás. Mindenki a saját tempójával dolgozhat és haladhat, nincs határidő, stressz, eladási kényszer.

3. A DXN termékeit nem kell "rádumálni" senkire, nem kell tudni különböző technikákat ahhoz, hogy vásárlókat találjunk. Mivel fő termékünk a kávé, ezért nagyon könnyen találhatunk magunknak kávé fogyasztókat, mindenkinek nagyon sok kávéfogyasztó ismerőse van. Tovább menve ezek a kávék nem is jelentenek újabb kiadást, annyi a dolgunk, hogy lecseréljük a meglévő kávénkat DXN egészséges kávékra. Nem kell elhitetni az emberekkel, hogy " erre aztán tényleg szükséged van", a legtöbb ember szereti a finom kávét, csak meg kell kóstoltatni velük, azaz meghívni egy kávéra :) 
A DXN megfizethető és népszerű termékeinek köszönhetően olyan országokban is jelen tud lenni, ahol köztudottan szegénység van, mint például India, Pakisztán, Mongólia, Peru. Ezekben az országokban évek óta jelen van a DXN és sikeres.

4. A DXN már világszerte bizonyított, 6.000.000 ember nem tud ekkorát tévedni. Európába még csak most indul be a piac, az itt élő több mint 700 millió embernek várhatóan nagy igénye lesz erre a nagyszerű kávéra.
A kérdés az, hogy ki fog profitálni ebből a hatalmas forgalomból? Te fogsz részesedni belőle?

5. A DXN európai vezetése, a világon egyedülálló online támogatást nyújt a hálózatépítőinek, jelentősen megkönnyíti a mindennapi munkánkat a korszerű online eszközeivel.
Ha egy stabil és dinamikusan működő MLM hálózatot keresel, itt a helyed köztünk !!


Baráti szeretettel,
Török Imre, DXN hálózatépítő

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tisztelt Látogató! Köszöntelek oldalamon. Ezt a blogot egy ideje nem frissítem. Ezen a linken tudsz friss információkat szerezni ról...