2017. március 19., vasárnap

Mennyit lehet keresni a DXN üzlettel?



Felmerülhet a kérdés azokban az emberekben, akik több bejegyzésemet is olvasták az oldalon, hogy vajon mennyit lehet keresni ezzel az üzlettel?

A hálózati értékesítésnek vagyis az MLM-nek a lényege és előnye a folyamatos növekedés, ezért a helyes válasz erre a kérdésre az, hogy egyre többet. Ebben az üzletben  a termékforgalom után képződik a jövedelem, így annak nagysága is a forgalom nagyságától függ. Ez nem pilótajáték (vagy piramisjáték), itt nem a befizetett összegek kerülnek visszaosztásra, kizárólag a termék forgalmazásból van a jutalék.
Ez egy nagyon jó hír, mivel így az egyszerű emberek is feltudnak építeni egy olyan fogyasztói hálózatot, ami jövedelmet tud termelni és ha nem is azonnal, de anyagilag függetlenné tudnak válni. És ez a nagy előnye a network marketing iparnak.

A DXN üzletben lehet, hogy lassabban keletkezik az első nagyobb jutalék, mivel nincsenek nagy összegű termékcsomagok, amiket meg kell vásárolni, de így nincs is kockázata ennek az üzletnek. Nincs veszíteni valója senkinek. Ezért, ez az MLM üzlet nem hagy maga után sok csalódott embert, a nagy pénz ígéretével, a független élet ígéretével és a kamrában felhalmozott termékekkel, amelyeket meg kellett vásárolniuk. Lassan, de biztosan a kezdő MLM-sek is eredményesek tudnak lenni a DXN üzletben, lehet, hogy nem egy év alatt, de biztos, hogy ha lépésről lépésre halad előre, akkor a siker garantált. Itt nincsen szint visszaesés, ebből is látszik, hogy úgy van megalkotva a DXN marketing terve, hogy az egyszerű emberek is tudjanak boldogulni.

Aki akarja, mialatt építi az üzletet saját terméktapasztalatot is gyűjthet, kipróbálhatja a termékeket és ezzel még saját egészségének is jót tesz. Jó kedvvel és nem kényszerből tudja tovább ajánlani a termékeket és segíteni az emberek egyes problémájára megoldást találni a DXN termékek révén. Ebben az üzletben nem sürgeti senki, hogy azt a bizonyos havi forgalmat bonyolítsa le, itt az embert felnőttként kezelik. Megadják a lehetőséget, hogy bárki kidolgozhassa magát a mókuskerékből, viszont a döntés rá van bízva mindenkire, hogy dolgozik vagy nem!

Ahhoz, hogy valaki az adott hónapban jutalékra legyen jogosult, el kell érnie a 100 pont termék forgalmat, ez a mi esetünkben 10 doboz kávét jelent. Általánosságban elmondhatjuk, hogy akik elérték az első igazgatói szintet (Star Agent), azoknak annyi a havi jutalékuk, hogy fedezi a saját fogyasztásaikat. Egyszerűbben fogalmazva ingyen kávéznak :)
A munkahelyet kiváltó jövedelem a gyémánt szint (Star Diamond) elérésével tud keletkezni, addig nem tanácsoljuk a meglévő munkahely feladását és ha szeretik a munkájukat az után sem.

A marketing tervben szereplő példa alapján, ha valaki a saját 100 pontos vásárlása mellé talál még 3 embert, akik szintén teljesítik havonta a maguk 100 pontját, aztán ők is találnak 3 ilyen embert és ez tovább másolódik, a 6. hónapra már elérhetik a gyémánt szintet és a bónusz akár több ezer lej is tud lenni.

Kedves olvasóm, szerinted tisztességes jövedelmet tud biztosítani a DXN üzlet? Én megvagyok győződve, hogy nagyon jó lehetőség azoknak az egyszerű embereknek, akik jelenlegi munkájukkal nem keresik meg azt a pénzt, amit szeretnének és ezen változtatni akarnak. Ajánlom azoknak az embereknek is, akik több szabadidőre vágynak, de nem szeretnék, hogy jövedelem kiesés legyen emiatt. A DXN üzlet egyszerre tud biztosítani rengeteg szabadidőt és megfelelő mennyiségű jövedelmet ehhez a szabadsághoz.

Csatlakozz hozzánk most!!

Baráti szeretettel,
Török Imre, DXN hálózatépítő


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tisztelt Látogató! Köszöntelek oldalamon. Ezt a blogot egy ideje nem frissítem. Ezen a linken tudsz friss információkat szerezni ról...