2017. január 25., szerda

Hinni az új dolgokban vagy inkább gyanakodni?

Az elmúlt napokban otthoni kávés munkát hirdettem és több emberrel is beszélgettem a DXN kávés munkáról. 
Sokan keresik a jó lehetőségeket, de a legtöbben csak keresnek és igazából nem akarnak semmit se csinálni. Az érdeklődőim bizonyára vonzónak találják a kávés otthoni munkát, de amikor kiderül, hogy itt is dolgozni kell, akkor már annyira nem is jó lehetőség.? 

Ezek az emberek, szerintem valami olyan lehetőséget keresnek, ahol nem kell csinálni semmit és jön a pénz. Ők még sokáig fognak keresni, lehet, hogy becsapják őket nagyokat ígérő ajánlatokkal és akkor azt mondják majd, hogy nincs is igazi MLM lehetőség, amivel pénzt lehet keresni. 

Pedig, bizony van. Én is egy ilyenben dolgozom. Nem ígértek azonnali milliókat, új autókat meg hasonló csábító dolgokat. Csupán azt ígérték meg, hogy ha akarok dolgozni mindenben segítenek, megtanítanak az MLM munka "fortélyaira", de dolgozni nekem kell. 

Munka nélkül nincs semmi. Korunk legnagyobb hazugsága, hogy munka nélkül bármit is elérhetsz. Ilyen nem volt és nem is lesz. 

A kemény munka viszont eredményekkel jár. Ha jól megválasztod, hogy mivel foglalkozzál és hogyan, akkor az eredmények nem maradnak el. A DXN története során többször is bebizonyosodott, hogy aki dolgozott, az bizony sikeres tudott lenni.

A DXN egy olyan lehetőség, amelyben lépésről-lépésre haladhatsz, a saját tempódban, kényszerek nélkül. Szabadidődben építheted fel a vállalkozásodat, amely 2-3-4 év alatt teljes anyagi biztonságot tud teremteni számodra ! És ez nem egy csábító marketing "duma", aminek bedőlhetsz. Ezt el hiheted vagy gyanakodhatsz tovább. Rajtad áll csupán.
Ha változtatni akarsz és keresel valamit, amit otthonról csinálhatsz nézd meg alaposan a DXN lehetőségét.
(A megjelenő weblap bal oldalán találod a feliratkozási lehetőséget ) 

Baráti szeretettel,
Török Imre, DXN hálózatépítő

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tisztelt Látogató! Köszöntelek oldalamon. Ezt a blogot egy ideje nem frissítem. Ezen a linken tudsz friss információkat szerezni ról...