2017. június 27., kedd

Fiatal vagy? Kezdj el hálózatot építeni. III. rész

DXN hálózatépítés és passzív jövedelem.

A Network Marketing nagy ígérete a passzív jövedelem. Mondhatjuk, hogy minden, ebben az üzletágban tevékenykedő cég azt kommunikálja, hogy velük elérheted a passzív jövedelmet.

Kicsit nézzük meg, hogy mit is jelent a passzív jövedelem. Számomra azt jelenti, hogy egyszer elvégzek egy munkát és utána rendszeresen van belőle jövedelmem. Egy író, aki kiad egy könyvet, elérheti azt, hogy passzív jövedelmet biztosítson számára a kiadott könyv, mert az emberek nap, mint nap és tíz évvel később is megvásárolják a könyvet és minden egyes megvásárolt könyv után az író jövedelmet kap.


A DXN üzletben is elérhető a passzív jövedelem, én még nem értem el, de haladok afelé. Az embereknek napi szinten igényük van az egészséges kávéra. Ha megdolgozunk érte egyszer, hogy felépítsünk egy kávéfogyasztó hálózatot, akkor nekünk ez a fogyasztás minden hónapban jövedelmet termel. Mondanom sem kell, hogy aki egyszer megtapasztalta a DXN egészséges kávék pozitív hatását, utána nem akar majd mást fogyasztani, nem akar lemondani a jó közérzetről, az energikus mindennapokról. Rendszeresen fogják az emberek fogyasztani a kávénkat és mi ezáltal minden hónapban jövedelmet kapunk.

Aki elérhető passzív jövedelemre vágyik, annak a legjobb választás lehet a DXN hálózatépítés. Egyszerű termékkel, egyszerűen felépíthető egy kávéfogyasztó hálózat, ami nekünk havi jövedelmet képes biztosítani.
Ebben rejlik a DXN egyszerűsége,  nagyon sok embernek segített már megoldani az anyagi gondjait. Neked is segíthetünk. Keress engem az oldalon található elérhetőségek valamelyikén.

Baráti szeretettel,
Török Imre, DXN SA hálózatépítő

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tisztelt Látogató! Köszöntelek oldalamon. Ezt a blogot egy ideje nem frissítem. Ezen a linken tudsz friss információkat szerezni ról...